torstai 21. marraskuuta 2013

Modernisti mummo

Jaahas. Alkaa olla tosiaa se aika vuodesta, jolloin blogin visualisoiminen omin valokuvin on lähes mahdotonta. No, allekirjoittanut yrittää nyt parhaansa... Mieluummin siedän tätä epätäydellisyyttä ja jaan läpi virtaavat fiilikseni kanssanne kuin yritän tehdä yhden täydellisen postauksen kuussa. Eiks jeh?



Tämän viikon teema näyttääpi olevan vaihteeksi moderni mummoilu. Voisin oikeastaan kuvailla omaa sisustustyyliäni romanttisen mummolan ja rouhean tehdastyylin risteymäksi. Vai keksiikö joku jonkin paremman ja lyhyemmän termin :D

Uusin mummolavaikutteinen sisustuslöytö tarttui mukaan kolmella egellä Ihana Kirppikseltä. Kyllä noista virkkauksista nyt sen verran maksaa. Tietysti toivottavaa on, ettei mikään tupajumilutikka ole tehnyt taloaan tuohon tyynyyn. Pitäisiköhän se pakastaa vai saunottaa? Vai mahtaakohan polyester edes maistua örvelöille...

Mummoiluteema on näkynyt arjessani myös muilla tavoin. Verailin eilen vaihteeksi Eijalla ja löysin kivan mummotalvipipan! Eija värkkää vanhoista neuleista ynnä muista kierrätysmateriaaleista söpöjä turbaaneja (25 e). Kerrankin tuntui, että löytyi hattu minun malliselleni päälle.  Uniikkikappaleisiin löytyy myös vanhan ajan kaulaliinoja ja säärystimiä.


Ehkäpä parempia kuvia sitten kevättalvella... Nyt tämä mummo kaivaa koepinot esille, hörppää kahvia ja alkaa Ellie Gouldingin tahdissa pistettyämään lukiolaisten taideanalyyseja. Saa nähdä, miten on määritelty tällä kertaa goottilaiset katedraalit, Rembrantin barokkimaalaukset sekä se eräs  kuuluisa "Nokia - Connecting People" -fresko.

Mukavaa iltaa!




Ei kommentteja: